sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Haastattelu // Pumpuliaivot blogin Essi

Kaikki postauksen kuvat Essin blogista.
Ensimmäistä haastattelua blogiin, yes! Monet keppihevostelijat tuntevatkin varmasti blogin nimeltä Pumpuliaivot. Postauksissa kerrotaan 15 vuotiaan tytön keppihevoselämästä. Mukaan mahtuu kisoja, harjoituksia niinkuin myös varusteiden valmistamista. Löysin blogin sattumalta kauan sitten ja se on toiminut jonkinnäköisenä inspiraation lähteenä koko keppari harrastukseeni ja etenkin tähän blogiin. Mahtavaa että saan kertoa teilllekkin tästä!Milloin aloitit keppistelyn ja miten päädyit siihen?
-Yksinkertaistan tarinaa vähän, mutta liikuin pikkutyttönä tallini.fi-sivustolla (joskus 2007-2008) ja löysin Iisantallin nettisivut. Siitä lähti innostus ostamaan ekat kauppakepparit.

Ovatko kaikki kepparisi aina olleet kolmipalaisia ja yhtä hienoja kuin nyt?

-Ei oo aina. On ollut sukkakeppareita sun muita kynäkeppareita.Milloin aloitit kisaamisen ja miten harjoittelet niihin?
- 2010 ja en mä enää niihin harjottele, ellei "kisakaverit" oo yötä meillä tms. Vähän pienempänä oon harjotellut ihan hullunlailla kisoihin ja valmistautunut niihin viikkoja.

Onko sinulla koskaan ollut tunnetta "nyt tämä harrastus loppuu tähän"?
-Kyllä! Montakin kertaa, koska ei oo vaan ollut kiinnostusta käydä kisoissa tai kattomassa.

Miltä tuntuu harrastaa vielä 15 vuotiaana keppistelyä? Ja mitä kaverisi ajattelevat siitä?
-No ihan kivalta, kai (?). Huomaan monesti etten jaksa niin paljoa esim. hyppiä esteitä enää tai mennä koulua niin paljoa, mitä ennen menin. Kisojen tulokset on laskenu jokasesta luokasta saadusta ruusukkeesta tähän mitä blogissa kutsun "muistoruusukkeeksi." Joillekkin tositosi läheisille kavereille on ok ja muut kaverit onkin itse exkeppari- tai keppariharrastajia.
Luin yhden suosituimmista postauksistasi "keppihevoset ulkopuolisin silmin" ja minusta se oli todella hyvää tekstiä. Mikä sai sinut kirjoittamaan tämän? 
-Kaverin kanssa puhuttiin skypessä asioista, että mihin päin on kepparimaailma mennyt jne. ja siitä lähti tämä kirjoitus-sessio. :D

Tallillasi on kauniita keppihevosia. Oletko koskaan ajatellut tilareiden tekemistä?

-En. Tallissani on nyt suurimmaksi osaksi vain muitten tekemiä, enkä ole sen kummemmin saanut myytyä oma tekemiäni keppareita, joten en näe syytä aloittaa tekemään tilareita.

Mitä olet saanut keppistelyn myötä?
-PALJON kavereita! 2/3 osa ainoista kavereista on keppareitten kautta. Kotisivuja, askartelua sun muita juttuja oon tehnyt keppareille, jotka on auttanut mua todella paljon koulussa.


Kiitokset Essille!
~Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti