lauantai 4. lokakuuta 2014

Tietoa minusta ja pientä infoa..

Olen 12-vuotias tyttö Etelä-Suomesta jolla on vieläkin hirveä hinku vaikuttaa keppistelijöiden maailmaan ja ajaa heidän asiaansa.
 Aloitin keppihevosharrastuksen vasta 7 vuotiaana kun muutimme isompaan asuntoon. Hevoset olivat aina mielessäni, joten ratsastuksen aloittaminen ei tuntunut hullulta idealta. Minulle luvattiin vain alkeiskurssi mutta tässä sitä ollaan jo monta vuotta takana.
 Törmäsin sitten yhtenä päivänä keppihevostelijaan kadulla eikä kauvaakaan kun olin jo itse tekemässä omaa sukkakepparia. Siitä jatkettiin huopakeppareihin ja kohta oltiin jo rakentamassa tallia parvekkeelle. Kaverit olivat täysin mukana ja monestikkin ratsastimme tunnilla oppimiamme asioita.
 Kuten kaikille harrastajille jossain kohtaa käy ja niinkuin minullekkin kävi, loppui tämä harrastus aikanaan. Kaikki kepparit myytiin eikä minulla ole enään yhtäkään tallella. Kuitenkin kesälomalla törmäsin taas uudelleen keppihevosiin, mutta tälläkertaa blogissa. Huomasin että eiväthän ne 7 vuotiaan tytön pollet niin huimia olleetkaan kuin silloin tuntui. Kolmipalaisia suuttomia, tilareita, kisoja, SM-kisat!! Miten en koskaan päässyt tähän maailmaan? Luin kuitenkin monesta blogista kuinka heitä ei arvosteta tai että heidän harrastuksen takia kiusataan. Moni oli tullut tätä kautta paljon vahvemmaksi tai vain kasvattanut arvostelun pelkoa.. Tuntuu surulliselta kuulla kuinka muut joutuvat kärsimään omasta MAHTAVASTA harrastuksestaan, jota minä ainakin todella kunnioitan. Itselläni on intoa ratsastaa keppihevosilla mutta ei valitettavasti aikaa. Jotain minun on pakko tehdä joten päätin auttaa tällätavoin.

Blogini tarkoitus on kerätä keppihevosharrastajien arjen palasia. Kisoja, ratsastusta, uusien hevosten matkaa pelkästä kepistä kauniiksi ratsuksi, miten meihin keppistelijöihin suhtaudutaan ja paljon muuta. Lisäksi annan arvosteluja juuri sinun hevosellesi jos niin haluat. Lähellä asuville saatan tarjota valmentautumisa mutta ne tuntuvat kaukaisilta tiukkaan aikatauluuni.

Toivottavasti saitte minusta ja tarkoituksestani jotain selvää. :)
~Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti